Stichting Kansarme Kinderen in Nederland (SKKIN)

Waarom Moonreaders SKKIN steunt:

1 Op de 8 kinderen in Nederland leeft onder de armoedegrens

Stichting Kansarme Kinderen in Nederland zorgt dat kinderen die opgroeien in armoede op een hele praktische manier geholpen worden. Er worden voor deze kinderen pakketten samengesteld met allerlei spullen die ze nodig hebben. Er zit bijvoorbeeld kleding in, speelgoed, schoolmateriaal en boeken.

Helaas is het zo dat er steeds meer aanvragen zijn, omdat steeds meer gezinnen het hoofd niet meer boven water kunnen houden en dit heeft een enorme impact op kinderen. Niet alleen is er vaak stress in het gezin, vanwege de financiële situatie, maar kinderen worden ook sociaal buitengesloten. Inmiddels leeft 1 op de 8 kinderen onder de armoede grens. Dat is per klas al snel 3 tot 4 kinderen. 

Ik ben zelf al meer dan 23 jaar leerkracht  en armoede bij kinderen gaat me aan het hart. Daarom steun ik Stichting Kansarme Kinderen in Nederland en het betekent veel voor me als jij ook wilt helpen! Dat kun je bijvoorbeeld doen via een donatie (klik op de grote rode knop hieronder), zelf een actie te starten voor deze stichting of door te collecteren. Kijk ook voor meer informatie op de website van SKKIN: www.SKKIN.nl

Met vriendelijke groet,

Sandra Schot- van Baar

Story Creator bij Moonreaders

voorgaande acties

Op 1 juli wil ik SKKIN 50 calculators kunnen geven. Help je mee? (april 2023)

Op 25 april kreeg ik een telefoontje van een meneer die alle 50 calculators wil leveren. Ik ben deze meneer, die niet in de picture wil staan, uiterst dankbaar.  Ik kijk samen met Stephanie van SKKIN naar een andere bestemming binnen de stichting voor het geld wat tot nu toe gedoneerd is.

Hartelijk dank voor jullie bijdrage, ook dat geld komt goed terecht.