6 Vragen die elke selfpublisher beantwoord wil hebben

En toen had ik het even benauwd. Er was een regel die ik niet kende, die ik als zelfstandig ondernemer en selfpublisher wel had móeten kennen. Onbedoeld was ik in overtreding en buiten de zenuwen die ik daarvan ondervond, was ik ook wel boos. Waarom had niemand mij dat verteld? Voordat ik mijn eigen boeken ging uitgeven, wilde ik wel weten hoe ik dat het beste kon doen. Hoe werkte selfpublishing eigenlijk? Waar moesten mijn boeken aan voldoen? Welke regels en wetten waren voor mij van toepassing? Ik zocht op de site van de KvK, van het MKB, verschillende selfpublishing bedrijven, de overheid en vond gerust veel aan informatie. Ik heb er heel wat uren in gestoken om helder te krijgen wat ik mocht, kon en moest.  En toch miste ik cruciale informatie.

Lees meer »