Alexandra schot

Tussen het ijs

€ 12,50

Over dit boek

Azael: een gevallen engel, verbannen naar een bestaan tussen Hemel en Aarde met geen enkel vooruitzicht op vergeving.

Op een dag treft hij een bijzonder schouwspel aan: een vrouw in de koude Arctische zee die er schijnbaar alles aan doet, om het water ín te komen, niet uit. Als ze gewond raakt, besluit Azael haar te helpen.

Beetje bij beetje weet de vrouw zijn hart te veroveren, maar wat verzwijgt ze? En welk gevaar loert er onder de zeespiegel? Als Azael achter de onthutsende waarheid komt, dreigt hij niet alleen zijn geliefde te verliezen. Zijn eigen ziel komt op het spel te staan en de vraag is, of zelfs dat genoeg is.

ISBN: 9789083245850 Tussen het ijs softcover 80 bladzijden

ISBN: 9789083245805 Tussen het ijs epub

Trefwoorden: Fantasy, romantiek, erotiek, engel, mythen, oceaan, magie, epische liefde ,thriller

Rating: 0 sterren
0 stemmen

de sneeuwwolf

€ 11,99

Over dit boek

Als Ruby na een vervelende scheiding een tijdje logeert bij haar ouders, ontmoet ze de zoon van haar moeders vriendin: Johnny. Ze moet niets van hem hebben, want hij is alles waar zij nu geen behoefte aan heeft: een man, sexy en bovendien heeft hij ook nog wolfbloed.

Ze krijgt de opdracht van haar leven, als een plaatselijke hoteleigenaresse Ruby de vrije hand geeft haar hotel te verfraaien met haar schilderwerk. Daar loopt ze Johnny weer tegen het lijf, maar ook al voelt ze zich tot hem aangetrokken, Ruby besluit dat ze genoeg heeft aan haar eigen leven op dit moment. Noch Johnny, noch Ruby hebben enig idee van het gevaar dat er op de loer ligt en hoezeer dit hun levens zal veranderen.

ISBN: 9789083245812 (epub)

ISBN: 9789083245829 (softcover) 52 pagina's

Trefwoorden: Fantasy, romantiek, erotiek, wolf, geheimen, thriller, spannend

Rating: 0 sterren
0 stemmen

het donkere licht

€ 12,50

Over dit boek

Wat als het ‘opgaan in de film’ ineens wel hele serieuze vormen aanneemt? Het overkomt Jess als ze naar een horrorfilm gaat. Vanuit haar bioscoopstoel staat ze ineens in een donker bos waar schaduwen haar aanvallen en haar vergiftigen. Een man, omgeven door licht verjaagt de schaduwen en vertelt haar dat er een elixer is wat haar kan genezen. Zijn naam is Asho en vanaf het begin is er een sterke aantrekkingskracht tussen de twee. Maar is die wel echt? En waarom zitten er duistere wezens achter Jess aan? En hoe komt ze ooit nog thuis?

Meer en meer wordt duidelijk dat er een groter spel wordt gespeeld dan Jess ooit had kunnen bedenken. Kan ze zichzelf redden? Haar hart? Haar ziel?

In een zinderende ontknoping komt het verhaal tot een einde, maar hoe het afloopt...?

ISBN: 9789083245881 (softcover)

ISBN: 9789083245898 (epub)

70 bladzijden

Trefwoorden: Fantasy, romantiek, erotiek, magie, epische liefde, thriller, spannend, verpleegkundige, andere realiteit

Rating: 0 sterren
0 stemmen

over Alexandra Schot

Alexandra Schot schreef al verhalen vanaf het moment dat ze leerde lezen en schrijven. Als leerkracht in het basisonderwijs schreef ze gedichten en verhalen die ze gebruikte bij thema’s in de klas en vanaf 2018 is ze begonnen met het schrijven van boeken. Ze is groot fan van Fantasy en gelooft in magie en liefde.

Haar grote voorbeeld is Diana Gabaldon, want deze schrijfster houdt haar al in de ban sinds 1999 met haar geweldige serie ‘De Reiziger’.

Alexandra schrijft Erotische Fantasy Thrillers. Ze noemt het zelf ‘Nightfantasy’ en haar boeken omschrijf je het beste als epische verhalen waar spanning en spannend elkaar vinden.